سپاه: اخراج آمریکایی‌ها از عراق طلیعه اخراج آنان از سراسر غرب آسیاست پیام رهبر انقلاب به مناسبت سی‌وسومین اجلاس سراسری نماز تفویض کامل اختیارات هیئت دولت به استانداران نماینده مجلس: جمعیت جانفدایان کشور به ۳۱ میلیون نفر رسید انفجار حوالی کلانتری ۱۹ زاهدان / ماجرا چه بود؟ سخنگوی دولت: کالابرگ برای خرید پفک داده نمی‌شود/ ماجرای سوال و جواب خانم سخنگو و یک خبرنگار درباره قیمت پفک و مبلغ کالابرگ دریادار سیاری: ناو‌های آمریکایی از ترس موشک‌های ایرانی به هند جنوبی فرار کردند/ چه کسی باور می‌کند آمریکا فقط ۸ کشته داشته باشد؟! نامه رهبر انقلاب به برادرشان سیدمصطفی در سال ۱۳۶۵ + عکس روایت مادر شهید زهرا حدادعادل از شهید بشری خامنه‌ای: بعد از اسباب‌کشی، دیوار به دیوار پدر، زندگش‌اش را وقف آقا کرد/می‌دانستند اگر آقا را بزنند... فرمانده قرارگاه خاتم: نیرو‌های مسلح آماده پاسخ ویرانگر به هر تهدیدی هستند پزشکیان به سه نفر حکم مسئولیت داد حمید رسایی راهی زندان اوین شد رهبر انقلاب: آمادگی بیش از ۳۰ میلیون جان‌فدا آوردگاهی برای اعتلای نام ایران است «مژده هاشمی بازرگان» محکوم به جاسوسی، کارمند هلال احمر بود؟ همسر حدادعادل: پوتین به یکی از مسئولان ما گفته بود شما قدر رهبری را نمی‌دانید؛ گفتم تمام سخنرانی‌های ایشان را برای من ضبط و ترجمه کنند

حمایت اصلاح‌طلبان پیرو خط امام و رهبری از پورمحمدی

حمایت اصلاح‌طلبان پیرو خط امام و رهبری از پورمحمدی اصلاح‌طلبان پیرو خط امام و رهبری در بیانیه‌ای از مصطفی پورمحمدی کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری حمایت کردند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۳۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 20
کد خبر: ۲۴۶۲۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اصلاح‌طلبان پیرو خط امام و رهبری در بیانیه‌ای از حجت‌الاسلام مصطفی پورمحمدی کاندیدای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری حمایت کردند.
متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:
به نام آفریننده صلح و مهربانی
فَأَصْلِحُوا بَيْنَهُمَا بِالْعَدْلِ وَأَقْسِطُوا إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُقْسِطِينَ/ حجرات-۹
به نام آن خدایی که اصلاح را یکی از اهداف غایی پیامبران الهی از آدم تا خاتم قرارداد
ملت تمدن‌ساز ایران زمین؛ همان‌گونه که مستحضرید انقلاب بزرگ ایران اسلامی آنچه که در دل نهفته داشت اصلاح بود و امید که در فراز و نشیب جاده‌های پیشرفت و تحول خود شاهد حوادثی غرورآفرین، بعضاً تلخ و سرشار از کسب تجربه‌های نوین در مسیر مردم سالاری دینی بوده و  شعار استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی، ترسیم مسیری بود برای آزادی‌خواهان جهان. بدون تردیدحافظه تاریخی چند دهه گذشته به روشنی نشان داد، این شعار که در بستر جریان موسوم به خط امام (ره) شکوفا شد، داعیه‌دار اصلاح‌طلبی در تمام زمینه های فکری، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی بوده و خواهد بود.
حال که استمرار این خط از خرداد ۴۲ به خرداد ۱۴۰۳ رسیده، همگان در برابر آزمونی سترگ و تاریخی قرار گرفته‌ایم. آزمونی بزرگ برای مالکان اصلی اصلاح‌طلبی که حیات و ممات ایشان با خط امام خمینی (ره) و رهبری بزرگوار انقلاب (مدظله العالی) پیوند خورده و آزمونی بزرگ برای انتقال تجربه به نسلی پویا، جوان و خوش فکر محسوب می شود.
نسلی که با حفظ معیارهای اسلام‌خواهی خود در فضای بین المللی امروز همچنان بر ایرانی بودن خود می‌بالد. انتقال این تجربه از نسل اول انقلاب به نسلی که امروز با افتخار خود را یکی از قدرت‌های بلامنازعه‌ی منطقه می‌داند، می‌بایست به دست کفایتمند مردی صورت گیرد که با کوله باری از تجربه، خود را رهرو اصلی این خط بداند.
بنابراین ما جمعی از اصلاح‌طلبان پیرو خط امام و رهبری با استماع نظرات و کارشناسی دقیق برنامه های کاندیداهای محترم ریاست جمهوری اسلامی ایران که می بایست یکی از ایشان با انتخاب هوشمندانه و زمانشناسانه مردم ایران زمین، چهار سال سکان بدنه اجرایی این کشور را بر عهده گرفته و نقش اساسی در انتقال تجربه‌ی نسل اول به نسل امروزی را داشته باشد، بنا به دلایل زیر حمایت همه جانبه‌ی خود را از حضرت حجت الاسلام والمسلمین آقای مصطفی پورمحمدی اعلام می‌نماییم:
۱.  ایجاد گفتمان جدید و  واقع‌گرایانه، که با حفظ اصول انقلاب اسلامی، گفتمانی است اصلاح طلبانه، عزتمندانه، کاربردی و متناسب با مقتضیات روز.
۲.  ایستادن در نقطه‌ای درست در راستای بقا و امنیت نظام جمهوری اسلامی ایران که در امتداد آن امنیت جامعه و مردم رقم خواهد خورد.
۳.  نقد منصفانه‌ی برنامه پنج ساله هفتم و حرکت به سمت ایجاد نظام برنامه‌ریزی کوتاه مدت اجرایی.
۴. ایجاد جریان پیشرفت و تحول، فارغ از جناح گرایی راست و چپ که موجب فرسودگی بدنه اجرایی کشور و تحلیل بدنه کارشناسی شده است و ایجاد گفتمانی که چتر حضور همه دلسوزان آینده ایران اسلامی فارغ از گرایشهای سیاسی باشد.
۵ . اعتقاد به مذاکره‌ی مقتدرانه با دوست و دشمن بر اساس عزت، مصلحت و حکمت برای کسب امتیاز و لغو تحریم‌ها در عین آگاهی ایشان به ضرورت وجود محور مقاومت و کارکرد میدان.
۶ . بهره‌برداری از تمام ظرفیت کشور و توجه به اجماع، همگرایی و هم‌افزایی تمام جریانات بر محور پیشرفت و تحول کشور.
۷ . درک جدی و واقعی از مشکلات کشور –  به ویژه مسائل و مشکلات قشر عظیم مردم فهیم، عزتمند و غیرتمند ایران اسلامی.
۸ . ضرورت مشارکت ملی و حضور پرشمار مردمی در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی و مردمی‌سازی جریان پیشرفت و تحول.
۹. توجه ویژه به اعجاز اعتماد مردم و عدالت اجتماعی.
در پایان امیدواریم شاهد حضور گسترده‌ی آحاد مردم ایران با تمام گرایش‌های فکری در پای صندوق‌های رای باشیم؛ چرا که این حضور لازمه‌ی وفاق ملی و پایه‌ساز اقتدار ایران‌زمین خواهد بود. در ضمن هم‌میهنان عزیز می‌توانند جهت همفکری و مشارکت با جمعیت اصلاح طلبان پیرو خط امام و رهبری از طریق شبکه های اجتماعی و پیام کوتاه با  شماره 09999900310 در ارتباط باشند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار